ABD'NİN İRAN YAPTIRIMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Değerli Üyemiz;

ABD tarafından İran'a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamaların ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığın bulunmadığı bilinmekte beraberi, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu nitelendirillmektedir. Pazartes

Bu bağlamda, bahse konu yaptırımlar konusunda, Birliğimiz ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde,  Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 14:00'de TOBB İkiz Kuleler Konfrans Salonunda, Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecektir.

Katılımların ekte gönderilen formu eksiksiz bir şekilde doldurarak 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar e-posta yoluyla (iran@tobb.org.tr) adresine iletmenizi rica ederim.

İlgili Dökümanlar

DÖKÜMAN ADI DÖKÜMAN AÇIKLAMA DÖKÜMAN TARİH