Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Kuruluna Katıldık

Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Bağlamış, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 15. Kuruluş yıldönümünde her iki ülkenin iş insanlarıyla bir araya gelerek, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 14. Genel Kurulu'na katıldı.
Berlin Kentinde gerçekleşen, Genel Kurulda oyunu kullanan Başkan Bağlamış, göreve gelen yeni yönetim kuruluna başarılar dileklerinde bulunarak şunları söyledi. " Avrupa'lı firmaların Kayseri'ye yatırım yapmaları için teklifte bulunduk. Eğer yatırım yaparlarsa, Kayseri Ticaret Borsası olarak öncülük yapacağımızın, koşulsuzluk destek sözünü verdik dedi."
Kongrede Başkan Bağlamış Kayseri pastırmasının tanıtılması adına ; TATSO Başkanı Rolf Könings'e, Alman Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Dr.Martin Wansleben'e, Avrupa Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen'e, Alman Parlementosundan Oliver Wittke'ye, Büyükelçimiz Ali Kemal Aydın'a özel hazırlanmış pastırma paketi verdi.