YARDIM TIR’LARIMIZ DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve AFAD koordinasyonunda, Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ortak işbirliği çerçevesinde yola çıkan yardım tırları deprem bölgesine ulaştı.

Deprem bölgesine yapılacak yardımlalarla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Bağlamış şunları söyledi.  "Üst kuruluşumuz TOBB  öncülüğünde, Borsamız, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası  iş birliğinde üyelerimizin desteğiyle topladığımız yardımlar TIR’lara yüklenerek hızlı bir şekilde  ihtiyaç bölgesine ulaştırılmıştır “dedi.

Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, depremden etkilenen tüm vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerin ileten Başkan Bağlamış, "Tüm kurum ve kuruluşlarıyla güçlü bir devletin ferdiyiz. Nerede afet olsa orada birlik olup gerekeni yapmaya çalışıyoruz.

Biz de Kayseri Ticaret Borsası olarak tüm üyemizle devletimizin ve  milletimizin yanındayız. Bize nerede ihtiyaç duyulursa orada olmaya hazırız. Yardım tırlarımızı göndermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye’deki 365 Oda ve Borsamızla birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaraları hep birlikte saracaklarına dikkat çeken Başkan Bağlamış, “Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve  olarak biz milletimizin yanındayız. Bölgede özellikle kullanılmamış giysi, kuru gıda ve çocuk bezine ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda kampanyaya katılmak isteyenler yardımlarını Borsamızda  oluşturduğumuz koordinasyon merkezimize ulaştırmaları durumunda bizde ivedi bir şekilde deprem bölgesine ulaştıracağız.” diye konuştu.