KAYSERİ'DE TOBB’A BAĞLI ODA/BORSA’DAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Kayseri’de pandemi sürecinde uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla TOBB’a bağlı Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası ihtiyaç sahibi öğrencilere 458 adet tablet gönderdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında alınan 458 adet tablet, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen tabletlerin teslim törenine Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ile İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu katıldı.
Teslim töreninde Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Başlamış şöyle konuştu. “Sayın Cumhurbaşkanımızın tabletsiz öğrenci kalmasın kampanyasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde bizlerde Kayseri Ticaret Odamız, Sanayi Odamız ve Borsamız olarak her sosyal projede olduğu gibi bu sosyal projede de yer almak adına bütün gayretleri gösterdik.
İnşallah bizimde yapmış olduğumuz katkılarla Türkiye Cumhuriyeti’nde tabletsiz öğrenci kalmayacak diyorum. Öğrencilerimize hayırlı güzel bir eğitim olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Tablet desteğinden dolayı Oda Başkanlarına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’da şunları söyledi:
“Bakanlığımızın öngörmüş olduğu tablet desteği anlamında 450 tabletin öğrencilere dağıtılması noktasında destek gördük. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz. Bunlara sadece tablet olarak bakmamak lazım. Bu tabletler çocuklarımızın evdeki sınıfı evdeki okulu olarak değerlendirmek lazım. Tabletlerle birlikte biz okulu, öğretmeni öğrencimizin evine götürüyoruz. Nasıl bir öğrencimiz sınıfa geliyor ise uzaktan eğitim sürecinde bu tabletle erişimini sağlıyoruz. Bu tabletlerin önemi, fiyatından çok daha fazla. Odalarımız olmak üzere katkı veren herkese öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum”
Tabletler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilecek.
@TOBBiletisim
@tcmeb