Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı Düzenleme ve Bilim Kurulu 2025

Düzenleme  Kurulu  
Adı Soyadı Üniversite/Kuruluş Adı
Recep Bağlamış Kayseri TB Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet İştahlı Kayseri TB Meclis Başkanı
M.Burak Yıldırım Kayseri TB Genel Sekreteri
Yük.Gıda Müh. Gizem Kavak Yıldırım KayseriTB Ar-Ge Proje ve Laboratuvar Müdürü
Prof. Dr. Mustafa Çam Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi
Doç.Dr. Haluk Ergezer Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi
Kayseri TB Proje Ekibi Üyeleri  

 

Bilim Kurulu  
Adı Soyadı Üniversite/Kuruluş Adı
Prof. Dr. Mustafa Çam Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Prof. Dr. Mükerrem Kaya Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Prof. Dr. Fatma Meltem Serdaroğlu Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 
Prof. Dr. Kezban Candoğan Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Prof. Dr. Güzin Kaban Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü    
Doç. Dr. Kübra ÜNAL Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü    
Doç. Dr. Haluk Ergezer Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 
Doç. Dr. Cem Okan Özer Nevşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Prof. Dr. Sadettin TURHAN Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü 
Doç. Dr. Furkan TÜRKER SARICAOĞLU Bursa Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Dr. Elif Aykın Dinçer Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Dr. Gülen Yıldız Turp Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Dr .Emin Burçin Özvural Çankırı Karetekin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Dr. Eda Demirok Soncu Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Doç. Öğr. Üyesi Tolga Akcan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü
Doç. Dr. Öğr. Üyesi Müge Uyarcan Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi  Ceyda Söbeli Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü